Välkommen till Steel Joints Hemsida
- Kul Du tittar in!

Steel Joint är ett fodertillskott som i första hand är framtaget för att tillgodose behovet av de mineraler och vitaminer som stärker uppbyggnad av ben och leder. Det är välkänt att en stor procent hästar framförallt inom Travsporten men även Ridsporten har problem med lösa benbitar (osteochondros) och metaboliska tillväxtrubbningar som leder till ledinflammationer vid hård träning och tävling. Brister i foderstaten under uppväxten kan till stor del vara en av bovarna i dramat.Företaget som utvecklat Steel Joint har genom studier visat att ben, leder och brosk utvecklas gynnsammare om man tillför nödvändiga mineraler tillsammans och i kombination med vissa vitaminer än om dem tillförs enskilt.

Steel Joints sammansättning är baserat på ett Europapatent (EP 0497287). ”En näringstillsatts för förstärkning av benbyggnad & leder”.

En BONUS som många tycker det är när dem ger Steel Joint är att hovkvaliteten stärks och förbättras vilket många hästägare och hovslagare kan skriva under på!

Steel Joint har funnits sedan 1991. Våra produkter är svensktillverkade och självklart registrerade och godkända hos Jordbruksverket.

Steel Joint, när det lilla extra gör skillnad!