Referenser

 

Susanne Söderqvist - Valdersmarsvik

Jag driver LD Stables som är ett utbildningsstall, men även med inackordering. Vi har använt Steel Joint i många, många år. Det började med mitt sto som hade sådana hovsprickor och jag fick nys om er. Jag kan bara säga att hon blev så mycket bättre efter er produkt. Fin i pälsen och hovarna blev bättre. Men den överraskande delen blev när min 24 åriga häst som har haft en skada i bogen stor som en dåvarande 5 krona som varit hårlös! Ñär han fick Steel Joint så fick han tillbaka pälsen där, jag rekommenderar verkligen Steel Joint.


Ida Hedlund- Farsta

Fick höra om Steel joint av en vän som länge använt det på sin häst. Då min häst har typiska fullblodshovar valde jag att prova. Har nu använt Steel Joint i 2 år och min hästs hovar har aldrig varit bättre - tappskor som förut var vardag är nu ett minne blott. Extra plus för smaken, min häst har tidigare ratat olika tillskott, men steeljoint har alltid gått ner, oavsett vad jag blandar det med. En riktig toppenprodukt!


Mia Belfrage- Åkersberga

Jag har använt Steel joint på alla mina hästar i alla tider.
Genom åren ägt flera fullblod som ni vet har haft ”fullblodsfötter” som sedan fått superkvalite efter användande av steel joint.
Jag hade en New Forest som fick svår spatt och blev utdömd vid 14 års ålder.
Jag kunde inte ta bort honom. Han var så pigg och glad.
Envist användande av steel joint och lösdrift gjorde att han levde tills han blev 35. ❤️ Nu har vi ett fantastiskt halvblod som vi opererade för lösa benbitar vid 3 års ålder. Finns inte en chans att hon skulle få ngt annat än steel joint.
Nu när min gamla hund blivit 12 och fortfarande hänger med på ridturer så ska hon också få börja använda det som steel joint har att erbjuda för gamla leder. Återkommer om resultatet av det.


Ann-Sophie Persson / Vantinge Horsecamp

För att nå framgång, hållbarhet och hästars välmående behövs många viktiga komponenter. Vantinge Horsecamp har fött upp hästar i världsklass, vunnit mästerskap och championat och haft en av Sveriges äldsta hästar, Jim 42år. För oss är en av de viktiga komponenterna Steel Joint. Det bästa för de bästa!


Sofia Axelsson/ Distansryttare

Jag har använt Steel Joint till mina hästar i över 15 år för att tillgodose mineral och vitaminbehov.
Steel Joint har väldigt bra effekt på hovkvalitén, ger starka hovar och bättre tillväxt som är extra viktigt för en distanshäst som man ofta behöver sko lite oftare än normalt. Genom åren har jag haft två hästar med extremt dåliga hovar, och efter 2-3 månader med Steel Joint har det blivit en markant skillnad. Upplever också att det ”smörjer” lederna och ger mindre ledinflammationer över tid.
Jag har tävlat distansritt med flera hästar sedan 1997 upp till 160km och även fött upp några egna föl där Steel Joint varit ett självklart val för att säkerställa mineral/vitaminbehovet för den växande unghästen och det dräktiga/digivande stoet.


Vi på Täby Stall & Foder har sålt Steel Joint i över 24 år
Vi är helt övertygade om att vill man bl.a. förbättra hovkvaliteten så bör man använda Steel Joint®! Många hovslagare som har kommit i kontakt med produkten rekommenderar sina kunder att använda Steel Joint, vilket inte säger lite...
Många tränare inom galoppsporten använder Steel Joint® på alla sina unghästar för att i förebyggande syfte stärka upp hästarna så att de bättre ska klara av de otroliga påfrestningarna som det utgör att tränas och tävla i galopp.
Med tanke på den mängd Steel Joint som vi säljer år efter år, så är vi övertygade om att det har en positiv inverkan på hästar!

Täby Stall & Foder

Läs mer recensioner från våra nöjda kunder!